Activiteiten

Open inloop

Wij zijn elke maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend! Tijdens de open inloop kun je zonder afspraak binnen wandelen en op de koffie komen of je was doen. Er is meestal alle gelegenheid om uit te wisselen wat we zoal doen en wat de mogelijkheden zijn om zelf iets toe te gaan voegen aan het geheel. Aan het begin van de ochtend kunnen bezoekers ook ontbijten!

Warme maaltijd

Elke maandag- en dinsdagmiddag staan er wisselende bezoekers in onze keuken om een warme maaltijd te bereiden. Ze doen alles zelf van boodschappen, tot koken, uitdelen en afwassen. Per dag wordt gemiddeld voor zo’n 30 man gekookt. We kunnen altijd donaties gebruiken, zodat elke bezoeker weer met een goed gevulde maag de dag door kan komen

1-op-1 begeleiding

Bezoekers met specifieke vragen kunnen altijd terecht bij onze vrijwilligers. Wij helpen graag met bijvoorbeeld huiswerk, de Nederlandse taal, het invullen van formulieren of het bellen naar een instantie.

Theater

Elke maandag middag van 15:00 – 17:00 zijn er theaterlessen bij Het Wilde Westen. Er wordt muziek gemaakt, gedanst, bewegingsoefeningen en meer! Kom op maandag langs bij het Ubuntuhuis voor extra informatie

Sport

Via Sport Coalitie Utrecht is er een variëteit aan sportactiviteiten waar onze bezoekers bij kunnen aansluiten. Daarnaast zijn er af en toe sporttoernooien waar we als Ubuntu team aan mee doen! Mocht je zelf een idee hebben voor een leuke sportactiviteit, dan ben je van harte welkom! 

Ubuntumaaltijd

Bezoekers en medewerkers nodigen je elke laatste woensdag van de maand uit om kennis te maken.
We eten en praten samen en er is elke keer iets cultureels te beleven!

Het programma is van 18.00 tot 21.00, locatie verschilt. Houd onze socials in de gaten voor specifiek programma en locatie!

Aanmelden kan via info@ubuntuhuis.nl

Fietsreparatie

Op maandag tussen 11.00 en 15.00 is het mogelijk voor bezoekers om hun fietsen te repareren.
Een vrijwilliger staat klaar om samen met de bezoekers aan de slag te gaan!
Op andere dagen is het mogelijk om zelf aan de fiets te sleutelen.